1 maj 2011

Ljummen gnocchisallad

















6 portioner

1 kg potatisgnocchi
100 g flagad mandel
1½ kruka färska basilika
3½ dl riven parmesanost
1 dl olivolja
1 dl vatten
salt och peppar
500 g små tomater i olika färger
400 g sugarsnaps
1-2 stånd grön sparris
salt och peppar

Koka gnocchin enligt förpackningens anvisningar. Låt rinna av.
Blanda mandel, basilikablad, parmesan, olja och vatten tillen pesto i matberedare. Smaka av med salt och peppar.
Halvera tomaterna. Ansa sugarsnapsen och koka dem i lättsaltat vatten i ca 1 min, spola genast i kallt vatten. Ansa sparrisen och koka den i lättsaltat vatten i ca 3 min, spola genast i kallt vatten. Dela i mindre bitar.
Blanda mandelpeston med gnocchi och därefter med övriga ingredienser. Låt allt bli varmt i en rymlig stekpanna. Servera!

1 kommentar:

  1. Good day very cool site!! Guy .. Excellent .. Superb .. I'll bookmark your website and take the feeds also? I'm satisfied
    to search out a lot of useful information right here in the
    submit, we'd like work out more strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .

    my blog: free payday loan

    SvaraRadera