En enkel och god paj som får en knäckig yta av sirapen.
500 g rabarber (ca 1 liter skuren)
1½ msk potatismjöl
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
100 g smör & rapsolja (eller annat flytande matfett)
1½ dl ljus sirap
Skölj, ansa och skär rabarbern i bitar och lägg i en pajform.
Strö över potatismjölet och skaka formen så att potatismjölet fördelas över bitarna.
Blanda socker, vetemjöl och bakpulver.
Rör i flytande matfett till en smulig deg.
Fördela över rabarbern.
Ringla över sirap i ett rutmönster.
Grädda i 200 grader ca 20 minuter eller tills pajen fått fin färg.
Servera med vaniljsås eller vaniljglass.
Excellent post. Keep writing such kind of info on your
SvaraRaderasite. Im really impressed by it.
Hello there, You've performed a fantastic job. I will certainly digg it and personally recommend to my friends. I am sure they'll
be benefited from this website.
Look into my weblog :: pay day loan cash advance