Fyllning
100-150 g rabarber
1 msk smör
3 msk råsocker
½ msk kardemumma
Smuldeg
30 g smör, kallt
2 msk havregryn
2 msk hackade hasselnötter
2 msk råsocker
½ msk vetemjöl
Muffinssmet
2 ägg
1½ dl råsocker
100 g smör
2 dl mjölk, 3 %
2 tsk vaniljsocker
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
12 st muffinspappersformar
Sätt ugnen på 175 grader. Skär rabarbern i centimeterstora bitar. Stek bitarna hastigt i smör och råsocker och pudra över kardemumma mot slutet. Ställ rabarbern åt sidan. Blanda ihop alla ingredienserna till smuldegen. Vispa upp ägg och socker till smeten i en bunke. Smält smöret i en kastrull, tillsätt mjölken och rör ned i äggblandningen. Blanda de torra ingredienserna i en separat bunke, vänd ned och rör ihop till en jämn smet. Ställ muffinsformarna på en plåt och fördela lite av smeten i dem, precis så att det täcker botten. Lägg i rabarber, fyll på med resten av smeten och toppa med smuldeg. Grädda i ugnen i 20-25 minuter.
I read this article fully on the topic of the comparison of newest and previous
SvaraRaderatechnologies, it's remarkable article.
Also visit my web-site: payday quick cash
Also see my web page - cash advance same day